Kultur  
  Oversigt  
  Plastikirurgi  

Kultur Aarhus
Der er masse af kulturelle oplevelser i Aarhus, som bare venter på, at du opdager dem. Du kan fx tage børnene med en tur i teatret eller med i musikhuset. Derudover huser byen også det skønne museum Aros, som har nogle helt fantastiske og specielle udstillinger. For dem der ikke er til sådan noget, findes der en masse små barer og cafeer i Aarhus, som til tider afholder comedy, hvor store navne som Frank Hvam kommer og afprøver deres show af. I århus havn importeres der alt lige fra dæk til legetøj, og havnen er topmoderne med sin indretning, og også større comtainerskibe kan ligge til her.

ARoS
ARoS er et ret specielt kunstmuseum i Aarhus, som har udmærket sig med mange fantastiske udstillinger gennem årene. ARoS blev faktisk etableret tilbage i 1859, men har dog kun ligget på den nuværende lokalitet, i midt Aarhus, siden 2004. Det er et spektakulært billed- og oplevelseshus for børn såvel som voksne. Det er et sted, hvor man kan gå på opdagelse i den danske guldalder og modernisme samt internationalt nutidskunst og meget andet.

Botanisk Have Aarhus
Nogle gange kan der være brug for at komme lidt væk fra storbyens pulserende liv, komme ned i gear og slappe helt af. Aarhus har nogle forskellige oaser rundt om i byen, som lige nøjagtigt er med til dette. Et af disse steder er Botanisk have Aarhus.
 
Musikhuset
Efter mangen års snak og diskussion blev der endelig besluttet, at der skulle være et musikhus i Aarhus. I 1982 stod denne bygning færdig. Der var en kæmpe fest, og bygningen, musikhuset,  er da også blevet brugt flittigt siden.