Kultur  
  Oversigt  
  Plastikirurgi  

Kosmetisk Kirurgi

Opstramning af maveskind
Opstramning af slapt maveskind kan ofte godt være et stort problem, men der er heldigvis nogle forskellige trick til at komme af med dette. Mange kvinder oplever, at de har brug for en lille opstramning af maveskind efter graviditet. Dog er det hyppigst at folk vælger at få en opstramning af maveskind efter vægttab, vel at mærke stort og hurtigt vægttab

Poser under øjnene
Mange danskere døjer med poser under øjnene og mørke rander, og især mange mænd har poser under øjnene. Poser under øjnene kan skyldes mange årsager, fx kan det være arveligt, gnidninger ved øjnene kan irritere huden, allergi og dårlig livstil.

Blokade i skulder
Man kan få en blokade i skulderen af rigtig mange forskellige grunde. Den overordnede grund er at man har noget irriterede væv, som skal have lindring. Oftest får man en blokade i skulder med binyrebarkhormon, da dette kan gå ind og hæmme skulder inflammation, så man vil opleve mindre smerter i skulderen.

Brystforstørrelse med indsprøjtning af fedt
Mange kvinder verden over vælger af få en brystforstørrelse, og det er blevet mere og mere populært at vælge brystforstørrelse med fedt, vel at mærke brystforstørrelse med egen fedt.

Fedtsugning
Fedtsugning er en yderst populær operation at få. En liposuction er dog ikke en hurtigt slankekur eller erstatning herfor. Det er en fedmeoperation, hvor man fjerner udvalgte lokale fedtdepoter, såsom fedtsugning arme, fedtsugning hage, fedtsugning lår og fedtsugning mave mm., som kan være svære eller umulige at fjerne med sund kost og motion.